13. Novembra 2021.

Samsung Galaxy S21 FE ponovo nagoviješten, ovaj put u marketinškim materijalima

Big Portal

Ove slike i specifikacije dolaze zahvaljujući CoinBRS-u. CoinBRS kaže da će Samsung Galaxy S21 FE imati i Exynos i Snapdragon verziju, pri čemu će Exynos 2100 pokretati jednu, a Snapdragon 888 drugu. Čini se da ima do 12 GB RAM-a i do 256 GB skladišnog prostora, a navodno ima i 6,4-inčni FHD+ AMOLED 120Hz 1080p ekran (sa senzorom otiska prsta na ekranu) i trostruku kameru u liniji na zadnjoj strani.

Navodi se da ovaj niz trostrukih kamera ima primarni senzor od 64 MP, uparen sa senzorom dubine i ultra-širokom kamerom. Prednja kamera bi mogla da ima 32MP. Što se tiče baterije, kaže se da ima bateriju od 4.500 mAh sa punjenjem od 15W. Konačno, CoinBRS kaže da će Samsung Galaxy S21 FE biti lansiran sa Androidom 11 (ne Android 12).

Očigledno je da su ograničenja u snabdevanju dovela do toga da je Samsung stavio ovaj uređaj u drugi plan, iako su kašnjenja trajala toliko dugo da je kompanija navodno nameravala da odloži celu stvar. Nedugo zatim, poznati leakeri su otkrili da je T-Mobile dodao nove SKU-ove telefona u svoj sistem, a čak se pojavio i na Google-ovoj listi podržanih ARCore-a uređaja.

Sve u svemu, čini se da je Samsung možda prevazišao neke probleme u proizvodnji. Finansijski direktor i izvršni potpredsednik T-Mobilea Peter Osvaldik je ranije ove godine prozvao kompaniju zbog zaostajanja u globalnim lancima snabdevanja. S obzirom na to koliko smo još daleko od lansiranja, verovatno će biti više vremena za još više pouzdanih informacija pre njegovog zvaničnog objavljivanja.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare