Samsung Galaxy S21 Fan Edition je izlistan na AR Core sajtu za podršku - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy S21 Fan Edition je izlistan na AR Core sajtu za podršku

Očekivalo se da će Samsung tokom svog avgustovskog Unpacked događaja predstaviti i Galaxy S21 FE (Fan Edition), ali se to nije desilo. Kompanija bi tek trebalo da potvrdi da će tokom ove godine objaviti Fan Edition model u okviru S21 serije, a u međuvremenu je Google izlistao uređaj na svom AR Core sajtu, sa podrškom za Android Depth API.

To bi moglo značiti da je Samsung spreman za objavu Fan Edition Galaxy S21 telefona. Ovaj model bi trebalo da isporuči isto premijum iskustvo kao i Galaxy S21, ali po primetno nižoj ceni.

Prošle nedelje je Google potvrdio postojanje dve verzije Galaxy S21 FE telefona, uključujući i Exynos varijantu, a očekuje se da će ga pokretati Exynos 2100. Qualcomm verzija bi trenalo da koristi Snapdragon 888 čipset.

Ostale karakteristike telefona će uključivati ultrasonični senzor otiska prsta u ekranu, IP68 sertifikat za otpornost na vodu i prašinu, ekran sa visokom stopom osvežavanja, podršku za bežično punjenje, Samsung Pay, Wireless DeX i Dobly Atmos.

Samsung još nije potvrdio kada će Galaxy S21 Fan Edition biti predstavljen, ali se očekuje da to bude tokom praznične sezone do kraja godine.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Samsungov Tizen OS će uskoro raditi na mnogo više televizora drugih brendova

Vanja A

Četiri rakete Sojuz biće lansirane 2022. godine

Vanja A

Apple macOS Monterey dostupan za preuzimanje

Vanja A

Ostavite komentar