25. Septembra 2019.

Samsung Galaxy S11e bi mogao imati dva ekrana

Big Portal

Samsung, poput svih drugih proizvođača telefona, razmatra veliki broj dizajna za svoje nove uređaje koji će biti deo portfolija kompanije u narednim godinama. Zahvaljujući najnovijim patentima, imamo uvid u ono što južnokorejska kompanija razmatra kao potencijalno rešenje u budućnosti.

Sajt LetsGoDigital je na osnovu patenata koji su se pojavili, kreirao koncept rendere dolazećeg telefona sa dva ekrana. Patent, na osnovu kojeg su napravljeni renderi, nosi jednostavan naziv “elektronski uređaj”.

Glavni displej ovog Galaxy telefona je tamo gde se i očekuje, s tim što Samsung nastavlja da smanjuje okvire. Renderi sugerišu ravan ekran, a ne zakrivljen kakav se može videti u najjačim modelima iz Galaxy S serije. Zbog toga se veruje da će biti u pitanju Galaxy S11e model.

Radikalna izmena je primetna kada se telefon okrene, a sekundarni displej je smešten na poleđini uređaja. Ekran zauzima oko 60 procenata dostupnog prostora, dok bi preostali prostor trebalo da služi za bolje regulisanje odvođenja toplote, ali i kao mesto za postavljanje prstiju a da se ekran pri tome ne zamrlja.

Ovo svakako neće biti prvi telefon sa dva displeja, a čak ne bi bio ni prvi Samsungov model sa dva ekrana. Galaxy Fold već ima interni i eksterni ekran, tako da je pomenuta tehnologija već u komercijalnoj upotrebi.

Ostaje samo da se vidi da li će Samsung implementirati tehnologiju u telefon za narednu godinu, kada bismo mogli imati Galaxy S11 model sa dva ekrana.

Izvor: LetsGoDigital

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare