Samsung Galaxy M12 je sve bliži objavi - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija Uncategorized

Samsung Galaxy M12 je sve bliži objavi

Samsung se sprema da predstavi Galaxy M12, koji se prošlog mjeseca pojavio na CAD renderima koji su nam otkrili dizajn uređaja, a telefon je sada dobio Bluetooth sertifikat.

Listing na sajtu za sertifikaciju uključuje pet različitih modela za Galaxy M12: SM-M127F_DS, SM-M127G_DS, SM-M127F, SM-M127F_DSN i SM-F127G_DS.

Poslednji model ima oznaku F12 u svom nazivu, tako da ne bi bilo čudno ukoliko bi južnokorejska kompanija objavila isti telefon sa različitim nazivom za različita tržišta. Tako da postoji šansa da se M12 u nekim zemljama pojavi i kao F12.

Sertifikacioni listing ne uključuje detalje o specifikacijama Galaxy M12 modela, sem potvrde za Bluetooth 5.0 podršku. Glasine od ranije su sugerisale da će telefon imati ogromnu bateriju od 7000mAh.

Na procurelim renderima se može videti da će Galaxy M12 imati displej sa izrezom i tri kamere na poleđini. Telefon će se puniti preko USB-C porta, a imaće i 3.5mm priključak za slušalice.

Izvor: GSMArena/Benchmark

Danas objavljeno

Nova opcija na WA – sa Androida na iOS

Vanja A

Datum i vrijeme izlaska Samsung Galaxy S22 serije i dostupnost objavljeni na zvaničnom sajtu

Vanja A

NVIDIA tiho podigla cijene čitave porodice grafičkih kartica GeForce RTX 30 Founders Edition u Europi, povećanje do 6,4%

Vanja A

Ostavite komentar