Samsung Galaxy Buds 2 se pojavile na Amazon listingu, sa specifikacijama i cijenom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy Buds 2 se pojavile na Amazon listingu, sa specifikacijama i cijenom

Samsung se sprema za objavu Galaxy Buds 2 slušalica, a prema jednom dojavljivaču TWS slušalice su primećene na Amazon sajtu u Francuskoj. Listing ukazuje na cijenu, glavne specifikacije i dizajn slušalica.

Dojavljivač @_snoopytech_ je 9. avgusta objavio tvit sa listingom za Galaxy Buds 2. Listing pokazuje cenu slušalica od 150 evra, što se podudara sa prethodnim izveštajima.

Galaxy Buds 2 su izlistane u četiri opcije boja: Graphite, Lavender, Olive i White. Futrola za punjenje je bele boje, a unutrašnjost se poklapa sa bojom samih slušalica.

Listing na Amazonu pokazuje ANC podršku, sa dva mikrofona koji služe za detektovanje ambijentalnog šuma i za blokiranje pozadinskih zvukova. Slušalice izgleda imaju tri mikrofona i integrisano snimanje glasa za pozive visokog kvaliteta. Tu su i dinamički “two-way” zvučnici.

Samsung Galaxy Buds 2 se pojavile na Amazon listingu, sa specifikacijama i cenom

TWS slušalice imaju dimenzije od 50 x 50 x 28mm i imaju težinu od 51,5 grama. Izveštaj pomije da će Galaxy Buds 2 biti kompatibilne sa uređajima koji koriste Android 7.0 ili noviji operativni sistem, imaju 1.5GB RAM-a i iOS 10 ili noviji softver.

Ostatak specifikacija Samsung Galaxy Buds 2 uključivaće do 29 sati reprodukcije sadržaja kada je isključen ANC, 8MB RAM-a i Bluetooth v5.2. Tu su senzori kao što su akcelerometar, senzor blizine, touch pad, žiroskop i magnetni senzor.

Izvor: NDTV

Danas objavljeno

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20, bez planova za model za 2022.

Vanja A

Dosadio vam je Google? Pretražujte preko ovih alternativa

Vanja A

Spotify testira video feed nalik TikTok-u kako bi vam pomogao da otkrijete novu muziku

Vanja A

Ostavite komentar