Samsung Galaxy A22 je možda najpovoljniji 5G telefon na svijetu - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy A22 je možda najpovoljniji 5G telefon na svijetu

Samsung je snizio cene 5G telefona sa predstavljanjem Galaxy A32 telefona početkom godine, ali sada je spreman da sa uređajem Galaxy A22 ovu brzu bežičnu mrežu učini pristupačnom za sve.

“Leaker” Ishan Agarval, dao je sajtu 91mobiles, fotografije za koji se čini da specifikacije za Galaxy A22 5G, uređaj koji ima još nižu cenu. Povoljni 5G telefon ne bi se posebno isticao svojim plastičnim kućištem, tri zadnje kamere (48MP, 5MP i 2MP) i selfi kamerom u obliku suze – umesto toga, specifikacije bi mu pomogle da privuče kupce.

Galaxy A22 5G će navodno raditi na MediaTek Dimensitiy 700 čip i koristiti 6,4-inčni 1080p LCD ekran da smanji troškove, iako bi imao značajnu bateriju od 5.000 mAh. Imali biste potencijalno moćniji telefon u celini ako se odlučite za LTE varijantu, jer biste za uzvrat za sporiju bežičnu tehnologiju dobili AMOLED ekran i četvrtu zadnju kameru od 2MP.

Agarval nije saznao cenu i dostupnost ni za jedan model A22. Sigurno je pretpostaviti da će novi telefon sniziti zvaničnu cenu Galaxy A32 5G od $280 ako i kada stigne, a to je pre tipičnih agresivnih popusta kompanije Samsung. A32 5G već možete dobiti na ceni od 205 dolara – zbog toga A22 lako može da prodaje za manje od 200 dolara. To bi moglo učiniti 5G dostupnim još većem broju ljudi.

Danas objavljeno

G.Skill najavljuje Ripjaws S5 seriju DDR5 memorija

Vanja A

Gigabyte Z690 AERO D kombinuje funkcionalnost sa vrhunskom estetikom

Vanja A

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

Vanja A

Ostavite komentar