Samsung donosi Quick Share na Windows 10 - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Samsung donosi Quick Share na Windows 10

Za fanove Galaxy telefona i Windows 10 korisnike koji uvek traže bolje načine da integrišu svoje telefone i računare, stižu lepe vesti. Samsung i Microsoft se navodno spremaju da objave Quick Share za Windows 10.

Quick Share za mobilne uređaje je objavljen pre oko godinu dana, kada je debitovao na premijum Galaxy S20 seriji. U pitanju je odlična funkcija, nalik na Apple AirDrop, a omogućava lak i direktan prenos fajlova između Galaxy uređaja preko peer-to-peer Wi-Fi mreže.

Samsung i Microsoft sada rade na tome da Quick Share omoguće na Windowsu 10. To će Galaxy telefonima i tablet uređajima omogućiti da brzo dele fajlove između svojih mobilnih uređaja i Windows 10 računara.


Nije poznato kada bi Windows 10 aplikacija mogla biti objavljena, ali se očekuje da će biti značajan pomak za mnoge korisnike Galaxy telefona koji trenutno imaju limitirane načine komunikacije sa svojim računarima. Your Phone i Link to Windows su značajan korak unapred ka integraciji dva ekosistema, ali nisu ni izbliza pogodni za deljenje fajlova kao što su to Apple AirDrop ili Samsung Quick Share.

Izvor: PocketNow

Danas objavljeno

Pojavile se nove specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Vanja A

Apple iPhone 15 Pro serija bi mogla imati 5x periskopski zum objektiv

Vanja A

Canonova hibridna kamera EOS R5 C koristi aktivno hlađenje za snimanje 8K videa

Vanja A

Ostavite komentar