Mobilni svijet Tehnologija

Samsung će Galaxy S20 funkcije implementirati na S10 i Note 10

Tokom narednih nedelja, Samsung će početi da isporučuje ažuriranje za Galaxy S10 i Note10 telefone, koje će u ove uređaje implementirati određene funkcije sa Galaxy S20 linije.

Jedna od ovih funkcije je Single Take, koja koristi deep learning kako bi zabeležila nekoliko verzija istog momenta uz pomoć različitih kamera. AI funkcija omogućava kreiranje što je moguće više slika i videa u 10 sekundi, kako bi se korisniku omogućio veći izbor. Funkcija može i da izabere “najbolji” snimak zasnovano na kompoziciji i drugim elementima.

Poboljšani Night Mode stiže na S10, dok Night Hyperlapse za noćni video stiže i na S10 i na Note10 uređaje. Deo softverskog ažuriranja će biti i mogućnost S20 linije da kreira prilagođene filtere, a tu je i Pro Video funkcija koja omogućava podešavanje za ISO, brzinu zatvarača i ekspoziciju.

Clean View i Quick Crop takođe stižu na starije telefone, kao i Quick Share koji korisnicima omogućava da dele fotografije, video i druge fajlove sa ljudima u okolini. Na kraju, ažuriranje uključuje i Music Share funkciju, koja omogućava da se prijatelj konektuje na isti zvučnik na koji je korisnik povezan preko Bluetootha.

Izvor: Benchmark/Engadget

Danas objavljeno

Huawei ima najjači Lite telefon do sada: Predstavljamo Huawei P40 Lite

Z.K

Tigar na stolu, pingvin na prozoru: Za dobru zabavu potreban vam je samo Google

Z.K

Viber protiv dezinformacija: Zablude, savjeti i kvizovi o koronavirusu

Z.K

Ostavite komentar