Samo Kianu Rivs zna šta se dešava poslije smrti - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Samo Kianu Rivs zna šta se dešava poslije smrti

U emisiji “The Late Show” Stivena Kolberta ovih dana gostovao je Kianu Rivs. U jednom trenutku on i voditelj su počeli da pričaju o umjetnosti i filozofiji.

Glumac je pokušao da objasni radnju filma “Bill & Ted” u kom dva lika treba da napišu pjesmu od koje zavisi cijeli svijet.

– Ako ne uspiju, to je kraj cijelog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma – rekao je Rivs. Kolbert ga je zatim pitao šta misli da se dešava poslije smrti. Kianu je malo razmislio i rekao: “Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati.” Poslije toga nastao je tajac, voditelj je deset sekundi ćutao.

I ko bi to bolje znao od Kianu Rivsa koji je izgubio nekoliko najbližih ljudi u životu. Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promijenio čak četiri srednje škole. Tada je patio i od disleksije, poremećaja pažnje, piše Nedeljnik. Godine 1998. zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom curom, Dženifer Sim, čekao je dijete, ali su bebu izgubili u osmom mjesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a poslije godinu i po dana Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je oboljela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Izvor:: Noizz.rs

Danas objavljeno

Hrvatski državljani od subote mogu u SAD bez vize

Zeljka

Naga ćerka Majka Džeksona podijelila slike na Instagramu

Zeljka

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Ostavite komentar