6. Jula 2019.

Samo jednim tvitom dokazala je da muškarci ništa ne znaju o ženama

Big Portal

Sukobi između dvije osobe nastaju zbog nerazumijevanja, a jedna korisnica Twittera je odlučila da provjeri koliko muškarci razumiju ženske postupke.

Korisnica te društvene mreže, sa korisničkim imenom @brownandbella, pitala je svoje ženske pratioce da podele sa njom najgluplje stvari koje su čule od muškarca u vezi sa seksom, reproduktivnim zdravljem, menstruacijom… i pozvala ih da se “zajedno smeju glupacima”.

Njena objava je ubrzo postala veoma popularna, i dobila mnogo zanimljivih komentara.

Jedna žena je napisala: “Muškarac u tridesetim godinama me je nedavno pitao da li krv u toku menstruacije mora da curi. On bukvalno nema pojma šta je to. Ima preko 30 godina. Fascinantno”.

https://twitter.com/brownandbella/status/1129115072264056832

“Rekla sam dačku da je stvar kulture pitati devojku da li je doživela orgazam. On me je pitao da li sam. Rekla sam da nisam. Njegov odgovor? ‘Znam neke žene koje ne mogu prvi put iz emocionalnih razloga'”, napisala je jedna devojka.

Treća je odgovorila da zna čoveka koji je bio ubeđen da njegova ćerka ima seksualne odnose zato što su joj porasle grudi preko leta: “Oduzeo joj je telefon i zabranio izlazak iz kuće. Ona ima svega 13 godina i prolazi kroz pubertet. A on misli da se od seksa njeno telo razvija.”

Među odgovorima je bilo i onih koji su objašnjavali da muškarci ne znaju čemu služe pilule za kontracepciju, niti da se one svakodnevno uzimaju.

https://twitter.com/My_Beloved_One/status/1129133659162841098

Bilo je i smešnih, a i pomalo tužnih odgovora: “Jednom me je dečko ubeđivao da se ženska G-tačka pomera i da posao muškaraca da uporno traže lutajuću G-tačku, koja je svaki put na drugom mestu.”

A jedna devojka je podelila iskustvo sa anesteziologom koji je rekao da smatra da žene ne treba da dobijaju anesteziju pri porođaju, već da treba da plate za Evin greh: “On živi od toga što daje anestezije u porodilištu”, čudila se ona.

https://twitter.com/BrieRob/status/1129123284463837186

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare