Samanta Foks prodaje stare slike - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Samanta Foks prodaje stare slike

Samanta Foks je učestvovala u nekoliko rijalitija, ali zaradila je dovoljno novca i ne mora da radi.

Naravno, svi se sećaju prsate Samante Foks. Imala je samo jedan hit 1986. godine, ali i ta jedna pesma je bila dovoljna da ceo svet čuje za ovu britansku pevačicu.

Karijeru je započela sa 16 godina kao toples model. Plava i zgodna, Samanta Foks je bila model za donje rublje, ali je hit “Touch me” lansirao u svet muuzike. Gotovo da nije bilo muškarca koji nije sanjao ovu Britanku.

Italijanski odgovor nije bio tako uspešan.

Ubrzo posle nje, pojavio se italijanski odgovor: Sabrina. Međutim, ova prsata Italijanka koja je pevala pesmu “Boys, Boys, Boys” nije postigla uspeh Samante Foks.

Samanta Foks je posle kratkotrajne karijere uspela da ostane u muzičkom svetu tako što je snimila još šrdt albuma, pisala tekstove i nastavila je da radi kao model. Igrala je i u nekoliko serija, ali nijedna nije postala globalno popularna.

Međutim, poslednjih godina njena karijera je u opadanju. Posle nastupanja u rijatiju “Veliki brat”, imala je još nekoliko javnih nastupa. Ona danas ima 54 godine i izgleda dobro za svoje godine, jer je očigledno da nije pribegla plastičnim operacijama.

Samanta Foks je odlično zaradila i “teška” je oko 20 miliona funti. Ona je udovica, jer je pre nekoliko godina njen suprug umro od raka. Omiljeni brushalter, u kojem je nastupala, poklonila je u dobrotvorne svrhe.

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar