Salon superautomobila u Dubaiju je pravi praznik za oči - VIDEO - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Salon superautomobila u Dubaiju je pravi praznik za oči – VIDEO

Na jednom mestu može da se vidi i kupi gotovo svaki supersportski automobil koji možete da zamislite.

Za zaljubljenike u superautomobile Dubai je jedna od najboljih destinacija. Na ulicama ovog grada mogu se sresti svi najluksuzniji i najskuplji sportski modeli, a mnogi od njih nalaze se i u voznom parku lokalne policije.

Sve prohteve imućnih kupaca u Dubaiju ispunjava najveći prodavac supersportskih i luksuznih četvorotočkaša u tom gradu, VIP Motors UAE. Osim aktuelnih modela, u ovom prodajnom salonu mogu se videti i neki supreautomobili koji se više ne proizvode, a zanimljivo je da su mnogi od njih zastupljeni sa 2, 3 ili 4 primerka.

Recimo, tu su dva automobila Mercedes-Benz SLR McLaren, legendarnog modela koji se odavno više ne izrađuje, dok je aktuelni Ferrari 812 Superfast zastupljen sa čak četiri primerka.

Porsche 918 Spyder, koji se u periodu 2013-2015. godine proizvodio u ograničenoj seriji od svega 918 vozila, u salonu VIP Motors UAE zastupljen je sa 3 automobila, a tu su i 3 Lamborghinija Aventador SVJ.

U ovom slaonu ne nedostaju ni skupoceni SUV automobili i terenci, među kojima je i Mercedes-Benz G500, ali i Maybach Landaulet, dok se SUV Lamborghini Urus može videti u 4 primerka.

Pogledajte video:

B92

Danas objavljeno

Da li će ovako izgledati serijski VW ID. Buzz?

Vanja A

Kineska ekskluziva: Volkswagen Lamando L

Vanja A

Gradovi nemaju pravo da progone Euro 6 automobile

Vanja A

Ostavite komentar