Šako Polumenta pozvao 500 ljudi, svima plaća avion i troškove hotela - BIGportal.ba
Ex Yu

Šako Polumenta pozvao 500 ljudi, svima plaća avion i troškove hotela

Šako Polumenta izdvojio je za svadbu sina jedinca čak 200.000 evra.

Oni su za 18. april zakazali svadbu, a po svemu sudeći to će biti ogromno porodično slavlje. Biće pozvano 500 ljudi, među kojima će biti i njegove brojne kolege pjevači.– Šako i njegov sin su oduvijek imali poseban odnos, a on je bio veoma srećan kada mu je prošle godine sin rekao da se ženi. On mu je rekao da će se za sve troškove pobrinuti i da je za to izdvojio 200.000 evra – rekao je izvor blizak pjevaču i dodao da je za potrebe slavlja pevač iznajmio najskuplju salu u Ulcinju, a pozvao je 500 zvanica.

Za one koji dolaze iz inostranstva Šako će pokriti troškove hotela i avionske karte, a pored porodice i prijatelja ovom slavlju će prisustvovati i poznati.

– Šako na sceni ima mnogo prijatelja. Upravo iz tog razloga će se na svadbi pojaviti mnoge poznate zvanice kao što je Ana Bekuta, Šerif Konjević, Katarina Grujić, Halid Bešlić, Stoja, Goga Sekulić… Biće to lijepa svadba, a on se svakog dana raduje kao dijete i priča o prijateljima i saradnicima – zaključio je izvor.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar