Šako Polumenta objavio novu pjesmu - BIGportal.ba
Ex Yu

Šako Polumenta objavio novu pjesmu

Prije nekoliko dana popularni folk pjevač Šako Polumenta zaintrigirao je čitav region najavom svog novog spota za singl „Jesenje kiše“, koji je danas premijerno objavljen na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu! Glavne uloge u njegovom visokobudžetnom ostvarenju pripale su glumcu Mirzi Sakiću i manekenki Ani Petrović, koji su se svojski potrudili da dočaraju ljubavnu radnju pjesme koja osvaja već na prvo slušanje.

Šakovi fanovi željno su iščekivali da saznaju kome je to pjevač kupio vjerenički prsten, a čim su pogledali spot, sve im je postalo jasno – naime, riječ je o romantičnoj priči mladog para kojem je Polumenta pomogao da svoju ljubav ozvaniče i krunišu brakom. Ideja za spot, kao i sama pjesma, oduševili su i premašili očekivanja publike, a Šako ne krije da je prezadovoljan prvim utiscima.

– Imam sve razloge da budem ponosan i srećan! Pjesma je kvalitetna, lijepu ljubavnu priču smo ekranizovali… Ja puno nade polažem u „Jesenje kiše“, a već po prvim komentarima vidim da se svima sviđa. Iskreno, zatrpan mi je inboks na društvenim mrežama, pohvale stižu sa svih strana i baš mi je drago što je tako – poručio je Šako.

Inače, tekst za novi Šakov hit napisao je poznati hitmejker Dragan Brajović Braja, dok su muzika i aranžman povjereni Vuku Matiću i studiju “Lav”. Šako ništa nije prepustio slučaju, te je rediteljsku palicu i ovaj put dodijelio svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Harisu Dubici, koji je na umjetnički način dočarao stihove pjesme za koju muzički znalci već sada garantuju da će biti jedan od najvećih hitova ove godine.

Poslušajte Šakov novi hit:

Danas objavljeno

Naš glumački par u Americi pravi hljeb, a o ćerki neobičnog imena kažu: “U njoj su tri religije”

Zeljka

Lidija Vukićević brine o bivšem mužu koji se bori sa koronom

Zeljka

“Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI”

Zeljka

Ostavite komentar