Šako Polumenta: "Cijeli svijet je znao da je otišao, a ja nisam" - BIGportal.ba
Ex Yu

Šako Polumenta: “Cijeli svijet je znao da je otišao, a ja nisam”

Otkrio prave detalje tragedije

Pevač Šako Polumenta 2006. godine doživeo je porodičnu tragediju kada je izgubio rođenog brata Sapka, koji je važio za žestokog momka. NJegova smrt bila je prava misterija, a Šako je sada skupio snage i progovorio o teškim trenucima kada je ostao bez brata, koji mu je bio najveća podrška.

– Taj dan mi je rekao da će se nešto desiti. Govorio mi je da se vratim iz Austrije i vratio sam se. Dogovorili smo da se nađemo, ja sam otišao za Podgoricu po sina i suprugu. U tom trenutku kad sam krenuo za Bjelo polje krenuo grad, sneg i vetar… Kao nikad u životu. Kroz kanjon Morače vidiš tri, četiri automobila na koje se srušilo brdo i izginulo je dosta ljudi. Nije mi se dalo da prođem. Ja se vratim i celu noć smo pričali na telefon. Ja sam posle isključio telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, a ja nisam znao. To je nešto najgore u životu – rekao je Šako i demantovao navode o tome da mu je brat ubijen.

Zaspao i nije se probudio

– Ja sam ostao bez njega i ne bih pričao. Nije ubijen, kod kuće je preminuo. Došao je kući, spustio glavu na sto i zaspao samo. Nije bilo muke. Nije bilo nikakvog ubistva, to je laž. Srce ne izdaje svakog trenutka, već jednom. On je bio veliki gospodin. Bio je umrežen sa svim ljudima, i dobrim i zlim – rekao je on i dodao:

– Da nije bilo njega, ne bi bilo ni mene. On je mene stalno podržavao, davao mi je snagu – zaključio je pevač u “Premijeri-Vikend Specijal”.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar