Šakira i Pike sve vrijeme obmanjuju javnost? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Šakira i Pike sve vrijeme obmanjuju javnost?

Pojedini španski mediji preneli su nove informacije o ovom popularnom paru, koje su podigle još više prašine

Pre par dana u svim medijima ođeknula je vest da se kolumbijska pevačica Šakira i njen dugogodišnji izabranik, fudbaler Pike, razilaze nakon 11 godina zajedničkog života. U novinama se moglo pročitati da je glavni razlog njihovog raskida Pikeova prevara.

Usledilo je i dosta članaka o fudbalerovim aferama, ali tu se tračevi i nagađanja nisu zaustavila. Španski mediji su sada objavili vest koja je mnoge šokirala. Naime, jedan novinar tvrdi da su njih dvoje imali “otvorenu vezu”, pa da navodna Pikeova prevara nije bila razlog razlaza.

Isti novinar dodao je da je oevačica odluku o rastanku donela sama, te je tako, osim javnosti, iznenadila i svog partnera sa kojim je provela 11 godina i dobila dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

– Neko vrlo, vrlo blizak Pikeu uverio me je da nije bilo neverstva s njegove strane. Veoma se iznenadio zbog raskida i izjave koju je Šakira poslala. Ta zajednička objava na društvenim mrežama nije bila zajednička, već njena lično. Uostalom, suština je da je njihov dogovor bio “ti radiš šta želiš, a ja ću raditi šta ja želim”, samo da se javnosti predstave kao par. Zbog toga je sve ovo što se kasnije izdešavalo veoma sumnjivo, rekao je španski novinar Hose Antonio Aviles u emisiji “Viva la Vida”.

Kako pišu “Večernje novosti”, senku na ceo slučaj bacile su i priče o pevačicinom velikom dugu državi, pa bi joj razlaz sa Pikeom i preseljenje iz Katalonije sada dobro došli. Naime, španski tužioci tvrde da je pop zvezda utajila porez od 14,5 miliona evra. Šakira navodno nije platila porez na dobit koju je ostvarila u periodu od 2012. do 2014. godine. U optužnici se navodi da je pop ikona prikrila prihode kroz 14 različitih kompanija u zemljama tzv. poreskog raja, a tužioci su podneli optužnicu u decembru pre dve godine u vreme kada je upravo živela u Kataloniji. Međutim, njen predstavnik za medije skočio je u Kolumbijkinu zaštitu, rekavši da pevačica nije živela u Španiji sve do 2015. godine, ali i da je izmirila sve svoje poreske obaveze. On je dodao da je Šakira u spornom periodu provela duži vremenski period van zemlje zbog koncerata održanih u inostranstvu, pa je tako u Kataloniji boravila svega 186 dana.

Španski zakon svakako nalaže da je pojedinac koji je u Španiji proveo više od pola godine dužan da plaća porez, pa tužioci nastavljaju da istražuju njeno kretanje i primanja. Pike se takođe nalazi pod istragom, uprkos činjenici da već izvesno vreme nisu pod istim krovom

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar