10. Novembra 2022.

Šakira i Pike postigli dogovor: Pregovori trajali 12 sati

Big Portal

Šakira i Žerard Pike su postigli dogovor o starateljstvu nad sinovima Milanom i Sašom.

“Potpisali smo ugovor o starateljstvu. Naš jedini cilj je da našoj deci pružimo najveću sigurnost i zaštitu, kao i nadu da mogu da nastave sa svojim životima u bezbednom i mirnom okruženju”, navodi se u zajedničkom saopštenju.

“Cenimo da će njihova privatnost biti poštovana”, dodali su.

Pregovori su trajali maratonskih 12 sati, ali dogovor je na kraju postignut.

Pevačica se seli sa sinovima Milanom i Sašom u Majami, gde će ih sama odgajati, objavili su španski mediji.

“Podneta je veoma važna žrtva: Žerard je konačno pristao da dozvoli svojoj deci da žive u SAD zbog njihove dobrobiti, što je glavni razlog i razlog koji je uvek bio na prvom mestu”, rekao je Pikeov advokat Ramon Tamborero govoreći u ime popularnog sportiste.

https://twitter.com/enews/status/1590116962872573953

“Sudska odluka bi donela samo bol. U stvarnosti, ovde niko nije pobedio osim dece”, dodao je on.

On je priznao da je bilo veoma teško postići dogovor i da su se pet meseci borili i pregovarali da sastave ugovor od 20 strana koji bi oboma odgovarao i koji bi obe strane mogle da potpišu.

Deo sporazuma predviđa da će deca biti sa ocem tokom tri raspusta tokom školske godine, uključujući Dan zahvalnosti, zimski raspust/Božić i period mart/april koji se podudara sa pauzom tokom Uskrsa.

Druga klauzula u sporazumu omogućava put do “zajedničkog starateljstva” u slučaju da Pike uspe da dobije boravak u Sjedinjenim Državama. Ali, pre toga i američki sudija takođe mora da pristane i potpiše ugovor o starateljstvu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare