Sajt za odrasle ponudio posao Megan Markl - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sajt za odrasle ponudio posao Megan Markl

Sajt za odrasle YouPorn ponudio je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl posao.

Naime, internetska platforma za odrasle željela bi imenovati Markl za direktora posebnih inicijativa kako bi pomogla sajtu u njihovom filantropskom radu, objavio je femalefirst.co.uk.

Potpredsjednik ovog sajta uputio je pismo vojvotkinji u kojem joj je čestitao povlačenje iz kraljevske porodice i ponudio posao!

“Čestitamo na nedavnom potezu. Mi pažljivo pratimo vijesti o Megzitu i divimo se vašem nastojanju da stvorite život za sebe izvan kraljevske palate. Znamo da ste dobili brojne zanimljive ponude, ali mi bismo vam ponudili jedinstvenu poziciju direktorke specijalnih inicijativa”, stajalo je u pismu.

Šefovi ovog kanala smatraju da bi vojvotkinja bila idealna za ovu poziciju, jer bi ona našla kreativno rješenje usprkos zastarjelim politikama i načinima razmišljanja.

U nastavku pisma objašnjeno je nešto više o tome.

“Uvijek se trudimo da nađemo način da uzvratimo zajednici, no često smo meta osude kompanija i organizacija koje ne prihvataju donacije iz naše industrije. Vi ste dokazali da ste neko ko pronalazi kreativna rješenja i zanimljive načine da svijet učinite boljim mjestom usprkos zastarjeloj politici i načinu razmišljanja. Zbog toga smatramo da ste savršeni za ovu poziciju”, zaključili su.

Izvor. Nezavisne

Danas objavljeno

Tinejdžer je počeo pjevati, a žiri mu je poručio da pogleda sjedište pored majke

Vanja A

Kim Kardashian objavom zgrozila mnoge

Vanja A

Održiva škola u ruralnoj Indiji slavi lokalni pješčanik

Vanja A

Ostavite komentar