Sajsi MC je ćerka poznatog pjevača - BIGportal.ba
Ex Yu

Sajsi MC je ćerka poznatog pjevača

Jedna od najljepših reperki na ovim prostorima ljubav prema muzici i talenat naslijedila je od oca, iako se bave različitim vrstama muzike.

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, potiče iz muzičke porodice, tako da je bilo neizbježno da i sama razvije karijeru pored mikrofona!

https://www.instagram.com/p/B03K4Z0hygf/

Šarmantna reperka ćerka je, naime, prvog pjevača legendarne grupe Generacija 5 Jovana Rašića, koji je bio član originalnog sastava benda davne 1977. godine. Ipak, već krajem decenije, on je napustio ovu grupu, a na mjestu pjevača naslijedio ga je Goran Milošević, koji je kasnije stekao ogromnu slavu.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Rašić , inače Zaječarac, odlučio je da je njegov životni put stomatologija, a ovim poslom bavio se sve do penzionerskih dana. Muzici, svojoj prvoj i velikoj ljubavi, vraćao tek povremeno, a prije nekoliko godina je nastupio u emisiji Nikad nije kasno, gdje je izveo pjesmu Walking By Myself Gerija Mura. Više puta bio je član žirija zaječarske Gitarijade.

Kao što smo već pomenuli, njegova ljubav prema muzici i ogroman talenat ostao je u porodici – njegova ćerka Ivana jedna je od najcjenjenijih reperki na ovim prostorima, dok je pet godina mlađa Tijana ranije svirala klavir i sarađuje sa sestrom na njenim pjesmama.

Glossy
Foto: Instagram

Danas objavljeno

PETAR BOŽOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje, htio sam porodicu i djecu

Zeljka

Ceca napala Milija u Zvezdama Granda: “Stvorila sam te”

Zeljka

Kaliopi otkrila anegdotu po kojoj i dan danas pamti Tošeta Proeskog

Zeljka

Ostavite komentar