Sajmon Kauel nije umeo da prepozna englesku zastavu - publika "Britanija ima talenat" u neverici - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sajmon Kauel nije umeo da prepozna englesku zastavu – publika “Britanija ima talenat” u neverici

Sajmona Kauel, poznatog člana žirija popularnih TV emisija u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, kao što su Pop idol, Američki idol, X faktor, i Britanija ima talenat, ismejao je komičar Dejvid Valijams zbog toga što nije mogao da prepozna zastavu Engleske.

Naime, bogataš Kauel (62), koji je skoro pune dve godine živeo u SAD, pozvan je na takmičenje sa petogodišnjakom Čarlsom koji je tom prilikom pokazivao svoje znanje o nacionalnim zastavama.

Tokom audicije za emisiju Britanija ima talenat, Kauelu je pokazan krst Svetog Đorđa, na šta je on odgovorio: “Oh, znam to – to je Švajcarska”.

Njegov kolega sudija, Dejvid Vilijams (50), povikao je: “Idiote. U kojoj smo državi sada? Engleska”.

Sajmonov odgovor ostavio je u neverici publiku u teatru London Paladijum. Krst Svetog Đorđa, crveni krst na beloj podlozi, već 800 godina je engleski nacionalni amblem, dok Švajcarci imaju beli krst na crvenoj zastavi.

Sajmon, koji se nedavno verio sa Loren Silverman (44), većinu vremena je proveo u Americi oporavljajući se od nesreće u svom domu u Malibuu u Kaliforniji.

On je bio na višemesečnom lečenjeu od povrede kičme nakon što je sišao sa električnog motocikla u maju 2020, ali se oporavio. Sajmon se vratio u žiri u nedelju za prvi krug audicija za nove epizode ovogodišnjeg šoua Britanija ima talenat.

Danas objavljeno

Moćno izdanje slavne glumice u fokus ne stavlja raskošno poprsje, već…

Zeljka

“Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osjećam se poniženo”

Zeljka

Prvi put nakon 40 godina – ABBA na crvenom tepihu

Zeljka

Ostavite komentar