Sahranjeni Kobi Brajant i Đijana: "Teško im je da prihvate gubitak dvije prelepe duše" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sahranjeni Kobi Brajant i Đijana: “Teško im je da prihvate gubitak dvije prelepe duše”

Proslavljeni NBA košarkaš Kobi Brajant sahranjen je zajedno sa ćerkom Đijanom na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

Na sahrani je prisustvovala samo porodica, a sahrana je bila zatvorena za javnost.

Otac i ćerka sahranjeni su prošlog petka u Korona Del Maru, a javni ispraćaj svih devet žrtava nesreće zakazan je za 24. februar u Stejpls Centru u Los Anđelesu.

“Vanesa i porodica želeli su privatnu sahranu kako bi oplakali njihov gubitak. Ceremonija je bila izuzetno teška za sve, jer im je još uvek teško da shvate da su izgubili dve prelepe duše”, prenosi “Entertainment Tonight”.

Javna komemoracija simbolično je zakazana 24. februara po broju koji je Brajant nosio tokom drugog dela svoje, 20 godina duge karijere.

Komemoracija će 24. februara biti održana u Stejpls centru tako da će navijači tada moći da odaju poštu legendi svog kluba.

“Mi smo grad u kom ljudi veruju jedni u druge. Verujemo u nešto veće od sebe samih. Uradićemo apsolutno sve da omogućimo da svako ko poželi može da dođe”, obećao je gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garseti.

Podsetimo, nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa i reprezentativac Sjedinjenih Država i njegova 13-godišnja ćerka poginuli su 26. januara sa još sedam osoba u padu Brajantovog helikoptera.

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar