SAHRANJEN DŽEJ RAMADANOVSKI Violine sviraju "Nedjelju" - BIGportal.ba
Ex Yu Vijesti

SAHRANJEN DŽEJ RAMADANOVSKI Violine sviraju “Nedjelju”

Legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova posljednja želja.

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pjesmu “Nedjelja”, a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade posljednji put su se oprostili od čuvenog pjevača.

FOTO: DUNJA ĐORĐEVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: DUNJA ĐORĐEVIĆ / RAS SRBIJA

Marija, Džejeva mlađa kćerka, sve vrijeme je jecala.

Džej je pred smrt porodici i prijateljima povjerio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pjesmu “Nedjelja”, što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice – Džejeve kćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović.

Brojne kolege došle su da isprate Džeja na vječni počinak, a među njima su Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi, prenosi Blic.

Džej Ramadanovski je, podsjetimo, preminuo u nedjelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu. Umro je u 56. godini, a izdalo ga je srce.

Video možete pogledati OVDJE.

Danas objavljeno

Vanvremensko crno odijelo: Jelena Tomašević zablistala na konferenciji

Zeljka

Gorio stan u kojem je bilo dijete, inspektori završili u bolnici

M.

Kriminalna grupa krijumčarila drogu i oružje duži period

M.

Ostavite komentar