25. Augusta 2019.

Sahranjen bivši suprug Merime Njegomir

Big Portal

Pored pevačice Merime Njegomir i njene dece, sahrani su prisustvovali i novinarka Marina Rajević, fudbaler Dule Savić, kao i glumica Ljiljana Jakšić koja je održala emotivan govor.

“U ime Skadarlije donosim ovu ružu. Mene je naučio četvrtu strofu pesme ‘Ima dana’, koju nisam znala”, rekla je glumica, a zatim otpevala pesmu.

“Hvala za svaku šalu u ime Skadarlije”, dodala je ona.

Milana Njegomir je preminuo 21. avgusta, a pevačica je tada na svom Instagram profiliu objavila tužnu vest.

“Umro je Milan Njegomir. Umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine života. Iz velike ljubavi rođeno je četvoro dece. Bez obzira na to što nismo ostali da živimo zajedno i što nam nisu uvek cvetale ruže, neraskidiva veza i komunikacija je trajala do poslednjeg dana, do 21. avgusta kada je, nažalost, izgubio bitku sa životom i otišao zauvek. Neizmerno sam tužna.”, napisala je ona.

Merima i Milan Njegomir bili su u braku 16 godina i imaju četvoro dece – kćerke Ljubicu, Milicu i Jelenu i sina Marka, a par se razveo pre dve decenije.

“Samo jednom u životu sam se udavala, i to za Milana, sad već bivšeg muža sa kojim imam četvoro dece. Ne pada mi na pamet da ikad više to uradim”, rekla je jednom prilikom Merima za magazin Gloria.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare