Sado-mazo editorijal Irine Šajk i Adrijane Lime nije za slaba srca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sado-mazo editorijal Irine Šajk i Adrijane Lime nije za slaba srca

Zvijezde novog sado-mazo editorijala španskog izdanja magazina Vogue su dve brinete koje uvijek izazivaju veliku pažnju – Adrijana Lima i Irina Šajk. Irina Šajk je na svom Instagramu objavila fotografije seksi editorijala koji je snimila sa Limom. Crne maske sa šiljcima, kožne čizme preko koljena, simuliranje seksi poza…sve to je…

Zvijezde novog sado-mazo editorijala španskog izdanja magazina Vogue su dve brinete koje uvijek izazivaju veliku pažnju – Adrijana Lima i Irina Šajk.

Irina Šajk je na svom Instagramu objavila fotografije seksi editorijala koji je snimila sa Limom. Crne maske sa šiljcima, kožne čizme preko koljena, simuliranje seksi poza…sve to je stalo u četiri slike koje je Šajk opisala riječima “… just us” uz emotikone dva đavolčića.

https://www.instagram.com/p/B0JFSHxHkdE/?utm_source=ig_embed

Na drugom setu fotki Irina je sama i zapravo to su slike napravljene za španski Vogue, a iako su potpisane sa “subota”, bolji opis bi bio – šta bi bilo kada bi Kventin Tarantino snimio svoju verziju “50 nijansi siva”?

U editorijalu djevojke nose modele Yves Saint Laurent, Versace i Gucci. Adrijana je takođe podijelila fotografije na svojim društvenim mrežama i napisala je: “Kada se žene okupe i osnaže jedna drugu…desi se magija.”

Od prošle godine Adrijana Lima više ne radi revije Victoria’s Secret koje su joj obležile karijeru. To ne znači da je zaboravila da se skocka kao milion dolara. Na jučerašnju premijeru filma “Once Upon A Time In Hollywood” u Los Anđelesu došla je u vatreno crvenoj svjetlucavoj haljini uz koju je obula sandale u istoj nijansi. Zbog frizure – već prepoznatljive zalizane kose, u prvi plan je došla jaka šminka. Cijeli stajling je nadmašio i čuvenu Džesiku Rebit iz filma “Ko je smjestio zeki Rodžeru”.

Adrijaninu efektnu haljinu dizajnirala je poljska dizajnerka Magda Bautrym, a sandale su Christian Louboutin.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Legendarni Ozi Ozborn završio novi album uz vrhunske goste

Vanja A

Neočekivana razlika: 15 slavnih osoba koje nikada nismo vidjeli u profilu

Vanja A

Glumica iz „Urgentnog centra“ Meri Mara se udavila u reci

Vanja A

Ostavite komentar