9. Februara 2022.

Sada isplivali i komentari Džoa Rogana o polnom organu Anđeline Džoli

Big Portal

Nova tema na Tviteru koja je postala viralna usmerena je na voditelja podkasta koji je izgovara pogrdne komentare o slavnim ličnostima poput Anđeline Džoli i Loren Sančez, kao i o trans osobama i Azijatima.

“Vidim da kruži mnogo najgorih komentara Džoa Rogana iz 2010-ih”, napisao je Aleks Paterson, iz organizacije “Media Matters for America”, koji za samog sebe kaže da pomno prati Džoa Rogana, na Tviteru u ponedeljak, u temi koja ima više od 15.000 lajkova.

https://twitter.com/AlexPattyy/status/1490826518691414021

“Plaćen sam da slušam njegov podkast i želim da podsetim ljude da se nije promenio”, dodao je Peterson.

U kompilaciji nedavnih klipova iz emisija “Joe Rogan Experience” voditelj grubo komentariše intimne delove tela Anđeline Džoli i devojke Džefa Bezosa Loren Sančez, za koju je još rekao da je “ženski predator”.

Ostale primedbe upućene su na to da voditelj imitira stereotipni kineski naglasak i tvrdi da mnogi trans ljudi zapravo nisu trans, već traže pažnju.

Najnovije kritike na račun voditelja dolaze nakon što su Nil Jang, Džoni Mičel i još neki umetnici napustili Spotifaj zbog bojkota komentara Džoa Rogana i njegovih gostiju u emisiji koji su uključivali neutemeljene tvrdnje u vezi sa kovidom 19.

Zatim je usledilo otkriće da je Rogan često koristio reč “cr**uga” u prošlim epizodama svog podkasta, i da je Spotifaj diskretno uklonio sporne epizode “The Joe Rogan Experience”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare