Sada isplivali i komentari Džoa Rogana o polnom organu Anđeline Džoli - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sada isplivali i komentari Džoa Rogana o polnom organu Anđeline Džoli

Kontroverza Spotifaja u vezi sa voditeljem Džoom Roganom, koji sa striming platformom navodno ima ugovor od 100 miliona dolara, daleko je od kraja.

Nova tema na Tviteru koja je postala viralna usmerena je na voditelja podkasta koji je izgovara pogrdne komentare o slavnim ličnostima poput Anđeline Džoli i Loren Sančez, kao i o trans osobama i Azijatima.

“Vidim da kruži mnogo najgorih komentara Džoa Rogana iz 2010-ih”, napisao je Aleks Paterson, iz organizacije “Media Matters for America”, koji za samog sebe kaže da pomno prati Džoa Rogana, na Tviteru u ponedeljak, u temi koja ima više od 15.000 lajkova.

“Plaćen sam da slušam njegov podkast i želim da podsetim ljude da se nije promenio”, dodao je Peterson.

U kompilaciji nedavnih klipova iz emisija “Joe Rogan Experience” voditelj grubo komentariše intimne delove tela Anđeline Džoli i devojke Džefa Bezosa Loren Sančez, za koju je još rekao da je “ženski predator”.

Ostale primedbe upućene su na to da voditelj imitira stereotipni kineski naglasak i tvrdi da mnogi trans ljudi zapravo nisu trans, već traže pažnju.

Najnovije kritike na račun voditelja dolaze nakon što su Nil Jang, Džoni Mičel i još neki umetnici napustili Spotifaj zbog bojkota komentara Džoa Rogana i njegovih gostiju u emisiji koji su uključivali neutemeljene tvrdnje u vezi sa kovidom 19.

Zatim je usledilo otkriće da je Rogan često koristio reč “cr**uga” u prošlim epizodama svog podkasta, i da je Spotifaj diskretno uklonio sporne epizode “The Joe Rogan Experience”.

Danas objavljeno

Dadilje slavnih osoba nemaju normalan život

Vanja A

Prisjeo mu dobitak na lutriji: Svaki dan mu dolaze kući i traže novac

Vanja A

BL Chilli Queen oduvala mušku konkurenciju na “Šurijadi”

Vanja A

Ostavite komentar