Sačekao ga i udario: Žika Šarenica prvi brak okončao zbog preljube - BIGportal.ba
Ex Yu

Sačekao ga i udario: Žika Šarenica prvi brak okončao zbog preljube

Poznati voditelj u jednoj emisiji otkrio je kako se njegov prvi brak završio

Žika Nikolić je penzionisani voditelj, a već je tri decenije u skladnom braku sa Zoricom koju je upoznao u julu 1988. na Kalemegdanu. Kako kaže, njihov susret bio je sudbinski:

“Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio ‘Poselo’ , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana”, prisetio se jednom prilikom. Pre Zorane imao je brak iza sebe koji se okončao jer je voditelj uhvatio ženu u preljubi:

“Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije! Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes”, otkrio je u emisiji “Magazin In”.

Žika iz prvog braka ima ćerku Ružicu, dok njegova sadašnja supruga, iz prvog braka ima ćerlu Katarinu.

Danas objavljeno

Sloba Radanović prisjetio se svog djetinjstva i neostvarenih želja

Vanja A

Nataša Bekvalac: Lakše ostavljam muža, nego cigarete

Vanja A

Ko je atraktivna partnerka slovenskog premijera o kojoj piše ceo region

Zeljka

Ostavite komentar