Sabrina Salerno: Jedan hit joj je bio dovoljan, a danas izgleda bolje nego ikad - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sabrina Salerno: Jedan hit joj je bio dovoljan, a danas izgleda bolje nego ikad

Ako ste odrastali u osamdesetim godinama prošlog vijeka, a i ako niste, sigurno ste ili čuli ili videli kultni spot za Sabrininu pjesmu “Boys”

Sabrina Salerno bila je italijanski odgovor na Samantu Foks, a spot u kojem joj bujne grudi ispadaju iz tesnog bikinija postao je legendarni dio pop kulture.Taj famozni spot u bazenu, više puta je cenzurisan zbog Sabrininih velikih grudi koje dolaze do izražaja. Sabrina je ostvarila i par zapaženih uloga u nekoliko filmova i serija.

Tokom karijere prodala je više od 20 miliona ploča.

Iako je nakon pjesme koja je došla na prva mjesta mnogih evropskih top lista izdala još nekoliko singlova, danas je svi pamte samo po tom jednom hitu.

Kao i u mnogim životnim pričama poznatih, nakon uspjeha pjesme “Boys” Sabrina je kratko uživala u slavi i životu zvijezde.Ubrzo je počela da se bori sa depresijom, a život na selu s porodicom joj je nakon svog tog haosa donio mir.

Nekoliko puta je pokušavala da se vrati na scenu, a zanimljivo je da je 2010. godine sa Samantom Foks snimila pesmu “Call Me”, obradu velikog hita grupe Blondie.

U martu ove godine napunila je 53. godine i još se bavi muzikom.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Službeni čarobnjak dobio otkaz

Vanja A

Za svaku buduću mladenku: Savjeti zlata vrijedni

Vanja A

Kate zasjala u istoj haljini koju je nosila prije deset godina, William izgleda jednako zaljubljen

Vanja A

Ostavite komentar