Šabanov brat: Goca je držala sve pod kontrolom, ona je baratala finansijama u porodici Šaulić - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Šabanov brat: Goca je držala sve pod kontrolom, ona je baratala finansijama u porodici Šaulić

Šabanov brat od ujaka Hasan Dudić otkrio je da je pjevač bio pravi boem i da nije štedio novac kada ode u kafanu.

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. On je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Gordanu, decu Ildu, Sanelu i Mihajla, kao i vanbračnog sina Roberta.

Šabanov brat od ujaka Hasan Dudić otkrio je da je pevač bio pravi boem i da nije štedeo novac kada ode u kafanu.

– Bio je široke ruke, da nije bilo Goce, pitanje je šta bi i koliko sačuvao od novca. Samo zahvaljujući njoj, on je stekao veliki imetak koji je ostavio svojim najmilijima. Bio je veliki boem i prijatelj. Nikada nikome nije dozvolio da plati račun u kafani, bez obzira s kim je sedeo. Ranije, kada smo često odlazili u kafanu, Šaban bi znao da odmah s vrata muzičarima da po nekoliko stotina maraka bakšiša i kaže im da pevaju ono što najbolje znaju i umeju. Kasnije, kada bi svi gosti otišli, on bi uzeo mikrofon i pevao za našu i svoju dušu – otkrio je Hasan.

Dudić je ispričao da je Šabanova supruga Goca vodila računa o svim njihovim finansijama, te da je samo zbog nje uspeo da stekne imetak koji je danas ostavio deci.

– Ona je oduvek znala da barata s novcem i držala je sve pod kontrolom. Pre svega zbog njihovo troje dece, da bi mogli da ih izvedu na pravi put. Osamdesetih i devedesetih je Šaban najviše nastupao i dosta vremena nije provodio kući jer je stalno bio na putu i u raznim gradovima gde je držao koncerte. Goca je ta koja je ostajala kod kuće sa decom jer nije želela da Sanela, Ilda i Mihajlo oskudevaju u bilo čemu – ispričao je Hasan.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Ostavite komentar