Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina! - BIGportal.ba
Ex Yu

Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina!

Uvijek se trudila da djetetu priušti više nego što je mogla

Marinko Rokvić je preminuo pre nešto više od godinu dana. Za sobom, ostavio je neutešnu suprugu Slavicu, sinove Nikolu i Marka, ali i vanbračnog naslednika Darija, kog je dobio iz velike ljubavi sa Milom, koja se ne eksponira u javnosti.

Podsetimo, pevač je pre više od tri decenije bio uplovio je u romansu sa njom, nakon čega je na svet došao Dario i iako se sa njom nikada nije oženio, Rokvić je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

– Imao sam super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je svojevremeno Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu.

Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno. Svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

– Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu – kazao je Dario, koji je sreću pronašao pored jedne Portugalke sa kojom je dobio dva sina, Romea i Matea.

Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na pomen posle 40 dana.

24sedam.rs

Danas objavljeno

Evrovizija 2023: Srbija i Hrvatska u prvom polufinalu 9. maja

Zeljka

Bol o kojoj se ne govori

Vanja A

Aca Lukas izbacio novu pjesmu

Vanja A

Ostavite komentar