Sa ova tri tipa žena nijedan muškarac ne želi da bude u vezi - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Sa ova tri tipa žena nijedan muškarac ne želi da bude u vezi

Ako nikako ne uspijevate da zadržite dečka i ostvarite ozbiljnu vezu, problem je možda u vama.

Postoje tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi zbog razloga koji su svima jasni, osim njima. Proverite da li ste među njima.

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svet vrti samo oko njih i da svi treba da im budu na usluzi, pa tako i njihov partner, koga tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće nikada da urade ništa, jer misle samo na sebe. Znaju da budu umiljate i drage kada je sve po njihovom, ali ako im nešto nije po volji, u stanju su da naprave skandal.

Kraljice drame

Uz ovakve žene nemoguće je opustiti se jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju da eksplodiraju i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gde se nalaze, piše Index.hr. Nikome nije prijatno da bude u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi sa njima.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora da potvrđuje da je lepa i zgodna jer sama toga nije svesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i mnogo ljubomorne na prijateljice ili koleginice partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih.

Danas objavljeno

Eksplodirala raketa Staršip u prenosu uživo

M.

Kako je spot od 10 sekundi, besplatan za gledanje, prodat za 6,6 miliona dolara?

Zeljka

Savjeti Sindi Kraford za održavanje ljepote

Zeljka

Ostavite komentar