Ruskinja prodala novorođenog sina za 3.560 dolara kako bi platila operaciju nosa - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ruskinja prodala novorođenog sina za 3.560 dolara kako bi platila operaciju nosa

Tridesettrogodišnja žena je uhapšena, jer je prodala svoje novorođenče kako bi mogla da plati operaciju nosa.

Ona je kako pišu ruski mediji privedena krajem maja zbog sumnje da je počinila krivično delo pod optužbom da su počinili krivično delo trgovine ljudima.

Ruskinja čiji identitet nije još uvek otkriven navodno je rodila dečaka 25. aprila u bolnici u gradu Kaspijsku, a onda ga pet dana kasnije prodala paru koji ne može da ima decu, piše Index.hr.

Zauzvrat je tražila 3.200 dolara, a na dan predaje dečaka, tražila je dodatnih 360 dolara zbog “odricanja od prava na dete”.

Njujork Post piše da je neko o svemu obavestio policiju, pa je Ruskinja privedena, kao i par koji je ilegalno usvojio dete.

Novopečeni roditelji navodno su izjavili da im je žena dala dete, kao i njegov rodni list, ali su demantovali da su dete platili. Rekli su da im je majka dečaka naknadno tražila 3.200 dolara za troškove operacije nosa koja bi joj pomogla da “bolje diše”, a oni su joj rado udovoljili.

“Trenutno se sprovodi niz istražnih radnji usmerenih na utvrđivanje svih okolnosti počinjenog zločina i učvršćivanje dokaza o krivici osumnjičenika”, navodi se u službenom saopštenju.

Nije otkriveno ko se trenutno brine za dečaka koji sada ima dva meseca.

Danas objavljeno

Pao Netflix zbog Harija i Megan

Vanja A

Izabran najbolji modni dizajner u 2022. godini

Vanja A

Džim Morison: Poročni pjesnik, genije među rokerima, zaljubljen u šamane i smrt

Vanja A

Ostavite komentar