15. Marta 2022.

Ruska manekenka pronađena mrtva

Big Portal

Greta Vedler (23) je ubijena mesec dana nakon što je na društvenim mrežama u objavi nazvala Putina “psihopatom” i predvidela da će se njegova nastojanja da “pojača integritet Rusije” završiti suzama.

Njen “ljubomorni” bivši dečko Dmitri Korovin (23) priznao je više od godinu dana kasnije da ju je zadavio do smrti nakon svađe oko novca u Moskvi koja nije povezana s njenim političkim stavovima i analizom Putinovog uma i motiva.

https://www.instagram.com/p/CK-PjMzpAKA/

Policiji je rekao da je tri noći spavao u hotelskoj sobi s njenim telom koje je stavio u novokupljeni kofer. Zatim ju je mrtvu odvezao do regije Lipetsk i ostavio ga u gepeku automobila više od godinu dana.

Konstantno je objavljivao slike i poruke na manekenkinim društvenim mrežama, kako bi prijatelji verovali da je još živa, rekao je detektivima

https://www.instagram.com/p/CLcsKJsqzhc/

Prijatelj po imenu Evgenij Foster, bloger u Harkovu, ukrajinskom gradu koji su zapalile ruske snage, postao je sumnjičav te je pronašao prijatelja u Moskvi koji je policiji prijavio nestanak, što je pokrenulo istragu koja je rezultirala pronalaskom njenog tela, prenosi “The Mirror”.

Njene objave o Putinu u januaru 2021., mesec dana pre nego što je ubijena, ne smatraju se povezanima s njenom smrću, ali su jezive u svetlu naknadnih događaja.

Bila je zabrinuta zbog njegovog gušenja protesta i onoga što je smatrala željom za stvaranjem veće Rusije.

https://www.instagram.com/p/CKfxvxyHtMG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f3dea33b-97d9-4d60-b927-4a9195c29908

“S obzirom na činjenicu da je Putin prošao kroz mnogo poniženja u detinjstvu, nije se mogao zauzeti za sebe zbog svoje fizičke forme, ne čudi što je napustio fakultet i pridružio se KGB-u”, napisala je.

“Takvi ljudi su plašljivi od detinjstva, boje se buke i mraka, stranaca, pa se osobine poput opreza, suzdržanosti i nedostatka komunikacije razvijaju rano u njihovom karakteru. Mogu samo da pretpostavim, po mom mišljenju, da se u njemu vidi jasna psihopatija ili sociopatija.

Za psihopate je važno da stalno doživljavaju osećaj punoće i oštrine života, zato vole rizik, intenzivna iskustva, intenzivnu komunikaciju, intenzivnu aktivnost – intenzivan i dinamičan život. Možda on stvarno želi da poboljša integritet Rusije i iskreno želi dobro Rusima.

Ali može li on stvarno išta da uradi? Mislim da i sami znate odgovor na ovo pitanje”, poručila je na kraju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare