Rusija očekuje ugovor o kupovini 76 lovačkih aviona Suhoj Su-57 - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Rusija očekuje ugovor o kupovini 76 lovačkih aviona Suhoj Su-57

Ministarstvo odbrane Rusije očekuje ugovor o kupovini 76 lovačkih aviona pete generacije Suhoj Su-57, rekao je zamenik ruskog ministra odbrane Juri Borisov. Borisov je na marginama Međunarodnog ekonomskom foruma u Sankt Peterburgu rekao da će ugovor možda biti potpisan na međunarodnom vojno-tehničkom sajmu u Moskvi Vojska 2019, prenosi TAS S….

Ministarstvo odbrane Rusije očekuje ugovor o kupovini 76 lovačkih aviona pete generacije Suhoj Su-57, rekao je zamenik ruskog ministra odbrane Juri Borisov.

Borisov je na marginama Međunarodnog ekonomskom foruma u Sankt Peterburgu rekao da će ugovor možda biti potpisan na međunarodnom vojno-tehničkom sajmu u Moskvi Vojska 2019, prenosi TAS S.

Suhoj Su-57 je jedan od najsavremenijih vojnih aviona, koji je specoijalizovan za detektovanje i eliminaciju pretnji na velikim daljinama.

Zahvaljujući svojim odličnim brzinskim svojstvima, može munjevito da odreaguje na eventualnu opasnost i da napusti polje boja ukoliko njegov pilot proceni da u njemu ne može da izađe kao pobednik.

b92

Danas objavljeno

Navalny doputovao u Moskvu: Avion sletio na drugi aerodrom, policija hapsi pristalice

V.R.

Vojnici se sukobili sa 9.000 migranata koji su krenuli u Ameriku

V.R.

Zemljotres pogodio Bugarsku

V.R.

Ostavite komentar