5. Oktobra 2021.

Rus “precrtao” Federera: Ne postoje lijekovi

Big Portal

Pokušao je Federer da se vrati, ali već posle nekoliko mečeva ustanovio bi da koleno ne može da mu izdrži napore, pa je odlučio da završi ovu sezonu.

Da će povratak biti težak jasno je svima, ali je korak dalje otišao nekadašnji broj tri Nikolaj Davidenko koji ne misli da Federer može da igra na zapaženijem nivou.

Biće mu jako teško da bude konkurenta nakon svega što je prošao. Možda će uspeti nešto da osvoji, ali neće biti konkurentan na najboljim turnirima“, uveren je Davidenko.

Federer želi da pokaže drugima da može da se bori sa najboljima i sa 40 godina, ali novu mladost ne može da doživi, podvlači Rus.

Ne postoje lekovi zbog kojih možete da se osećate kao da imate 20 godina. Što vreme više prolazi biće sve veći jaz između igrača i njega. Telo mu je iscrpljeno, karijera mu je duga i mnogo je mečeva odigrao“.

Da mu ne daje ni promil šanse govore i sledeće reči:

U njegovim godinama tehnika i klasa nisu dovoljni za osvajanje turnira. Ne smemo da zaboravimo da će pasti mnogo na ATP listi, što je dodatna prepreka za povratak u vrh“, poručio je Davidenko.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare