24. Septembra 2021.

Rus o Federeru i Nadalu: Zbog ovih riječi želeće da me udare

Big Portal

Švajcarca već više od godinu i po dana muči koleno, koje je tri puta operisao, dok Nadalu probleme zadaje stopalo.

Davidenko misli da se ovaj legendarni dvojac nikada neće vratiti na staze stare slave.

EPA-EFE/NIC BOTHMA

“Mislim da će i Rafi i Rodžeru biti teško da se vrate sa povredama koje imaju. Znam da će neki navijači želeti da me udare i reći će da govorim gluposti, ali pitanje je vremena kada će to videti onako kako ja vidim. Možda oni nešto i osvoje. Oni mogu da igraju sat, sat i po, ali ako nešto ne krene dobro, ponovo će se povrediti”, rekao je Davidenko.

Davidenko je Rodžera sreo pre nekoliko godina i tada mu je Švajcarac otkrio ko mu zapravo najviše pomaže da ostane u formi.

“Rodžer i Rafa će pasti na rang listi. Trenutno ne igraju i ne znam da li će uopšte igrati. Povređeni su i ne znamo kada će se vratiti. Rodžer je već uradio sve što je morao. Ono što on želi je da pokaže sebi da još uvek može nešto da uradi sa 40 godina, ali ne znam kakav je lek potreban da bi u tim godinama izgledao kao 20-godišnjak. Pre par godina sam ga sreo u Šangaju i pitao ga kako se drži. Rekao mi je, da na njegovu sreću, njegovo telo je i dalje otporno i da bi, da nije bilo njegovog kondicionog trenera, odavno ’raspao’”, dodao je on.

Federer i Nadal neće igrati do kraja godine.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare