14. Maja 2021.

Ručak za 15 minuta: Pravimo pileću džigericu

Big Portal

Potrebno je:

  • 500 gr pileće džigerice
  • 3 glavice crnog luka
  • 50 gr suve slanine
  • 3 čena belog lika
  • bibera, soli ulja

Priprema:

Na malo ulja propržiti sitno seckanu suvu slaninu, pa dodati na rezance crni  i beli luk i dinstati 5-6 min. 

Kad luk omekne dodati džigericu sipati 4-5 kašika vode i smanjiti šporet na minimum. Dinstati, a kasnije i ispeći džigericu.

Foto: privatna arhiva

Potrebno joj je oko 15-20 min. Posoliti i pobiberiti i dodati seckan peršunov list. Ja sam dodala kuvan krompir uz džigericu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare