Rozga smuvala 10 godina mlađeg Srbina - BIGportal.ba
Ex Yu

Rozga smuvala 10 godina mlađeg Srbina

Pop zvijezda Jelena Rozga preboljela je bolan raskid sa violončelistom Stjepanom Hauserom i nekoliko mjeseci poslije ljubavnog kraha uplovila u vezu sa 30-godišnjim momkom iz Srbije. Kako izvor kaže, hrvatska pjevačica ni sama nije slutila da će poslije lošeg iskustva uspeti tako brzo da se zaljubi i krene dalje. – Jelena je…

Pop zvijezda Jelena Rozga preboljela je bolan raskid sa violončelistom Stjepanom Hauserom i nekoliko mjeseci poslije ljubavnog kraha uplovila u vezu sa 30-godišnjim momkom iz Srbije.

Kako izvor kaže, hrvatska pjevačica ni sama nije slutila da će poslije lošeg iskustva uspeti tako brzo da se zaljubi i krene dalje.

– Jelena je poslije raskida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni da zamisli da će joj se tako brzo desiti nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju malo poslije burnog raskida, dopali su se jedno drugom od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno – kaže izvor Aloa i otkriva da je poslije višenedeljnog dopisivanja sa prijateljima i njihovog ubjeđivanja da treba da krene dalje, Rozga pristala da izađe na večeru sa njim.

https://www.instagram.com/p/Bu622cgAnIz/

– Prijatelji su jedva uspjeli da joj objasne koliko joj je potreban novi početak, kao i da je vrijeme da krene dalje. Kako je njen novi dečko blizak prijatelj njenih prijatelja, objasnili su joj da je riječ o divnom momku i da joj ništa neće hvaliti da ga malo bolje upozna. Bili su ubijeđeni da su idealan par iako je on dosta mlađi, i bili su u pravu. Otkako su se smuvali, nisu se odvojili – navodi izvor i objašnjava da Jelena svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim izabranikom i nikada nije bila srećnija.

https://www.instagram.com/p/BuMeeySAHz6/

– Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli da opstanu. Desetogodišnja razlika u godinama im ne prvi nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana, koji je prema njoj bio jako loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost – priča izvor koji kao razlog što kriju vezu vidi Jelenin strah.

– Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je sa njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je dana kada će morati da objelodane vezu. Do tada nek se vole i uživaju. Zadovoljstvo ju je gledati tako srećnu i nasmijanu – zaključuje izvor.

SVET

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar