27. Juna 2022.

Rozga progovorila o plastičnim operacijama

Big Portal

Pjevačica  će uskoro proslaviti 45. rođendan, a mnogima se čini da se ne mijenja već godinama. Čestitke na njenom Instagram profilu su česte na račun “podmlađivanja”, pa ne čudi što je redovno novinari pitaju da li je estetskom hirurgijom nešto mijenjala na svom tijelu.

“Samo boju kose”, istakla je pjevačica.

“Možda kada napunim 70 godina odradim nekakav fejslifting. Radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća. Što se tiče filtera, mislim da ne treba pretjerivati ni u tome”, rekla je Rozga za medije.

Rozga inače privlači pažnju gde god se pojavi i to zahvaljujući svom zavodljivom osmjehu i laskavoj figuri. Tako je nedavno na jednom događaju privukla poglede prisutnih u teget haljini koja je istakla njene obline.

“Crveni ruž i osmjeh. Život je tako lijep”, bilo je sve što je ona u tom izdanju imala da poruči sa zabave.

Rozga svoj ljubavni život poslije violončeliste Stjepana Hausera skriva kao zmija noge. Oni su djelovali kao skladan par, ali Jelena je istakla da u njenim godinama više ne pravi kompromise na račun ljubavnog života.

“Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep i ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu. Muzika je nešto najdivnije, a popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju od početka do kraja je predivno. Imam lijep život, ne mogu reći da je loše. Imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali zaista mi je lijepo”, istakla je pjevačica za “Grand news”.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare