Rouz "pobjesnio" zbog Jokića - BIGportal.ba
Košarka Sport

Rouz “pobjesnio” zbog Jokića

Džejlen Rouz je nekadašnja NBA zvezda i NCAA zvezda i član čuvenog Mičigenovog “Fab Five” tima zajedno sa Krisom Veberom, Džuvanom Hauardom, Robom Pelinkom…

On je sada sportski novinar i analitičar i prema njegovom mišljenju je Jokić apsolutni MVP, a evo kako je reagovano na Nikolinu partiju protiv Memfisa.

“Otpisali smo Denver kada se povredio Džamal Marej, ali su oni i dalje konkurentni i pobeđuju, zašto”, upitao je Dejvid Džakobi, a Džejlen Rouz se odmah nadovezao:

“Ovo je kao šah. Oni svoj napad baziraju na igri ovogodišnjeg MVP, Džokera. Džamal je bio druga opcija, a Porter treća opcija i sada je Marej povređen i Porter postao druga opcija i sjajan skorer”, rekao je Džejlen Rouz.

Potom su se nadovezali na igru Nikole Jokića i MVP kandidaturu:

“Ove godine smo naveli barem deset kandidata za MVP nagradu, ali više ne sme da bude dileme. Sve je gotovo. Jokić će biti MVP i kvote u Vegasu kažu da je apsolutni favorit. Ti imaš pravo da glasaš za MVP, šta kažeš?”, kaže Džakobi.

A komentar u najmanju ruku oduševljenog Džejlena Rouza je bio:

“Jokić ima pol poziciju, kratka je sezona, ima povreda, ali ne smemo da ignorišemo igrače koji dominiraju cele sezone. Embid je ove godine propustio isti broj mečeva kao Kavaj i Lebron, a Džoker od početka sezone ima Top 5 učinak i skoro svim stastističkim kategorijama i nije propustio niti jednu jedinu utakmicu! Dominira i bez Džamala Mareja, zavoleli smo ga još pre par godina i gledali ga šta radi. Sada će diplomirati kao MVP NBA lige”, rekao je Džejlen Rouz.

B92.

Danas objavljeno

Cicipas: Vakcinisaću se

Vanja A

“Preskočiti Đokovića? To je nemoguće”

Vanja A

Svijet ponovo gleda Bekama, ali ne sa brojem 7

Zeljka

Ostavite komentar