Ronaldova mama ne želi Georginu za snahu, evo šta joj je poručila - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ronaldova mama ne želi Georginu za snahu, evo šta joj je poručila

Majka Cristiana Ronalda i ostatak porodice ne žele da on oženi dugogodišnju djevojku Georginu Rodriguez.

Georgina Rodriguez poznata je kao dugogodišnja djevojka nogometaša Cristiana Ronalda s kojim ima kćer Alanu Martinu.

27-godišnjakinja je i sama postala zvijezda uz njega, a nedavno je potvrdila da je dobila vlastiti show pod nazivom ‘Soy Georgina’. Prije nekoliko dana izašla je i najava koja je dala samo mali uvid u ono što možemo očekivati od showa.

Naime, u njemu će se pojaviti i Ronaldo, ali sva pažnja je ipak na Georgini i njezinom životu iza kamera. ‘To ne ovisi o meni… Ali željela bih to. Ako bude Božja volja, nadajmo se’, komentirala je u showu zanosna crnka potencijalne zaruke s nogometašem s kojim je od 2016. godine.

Istovremeno, španska Marca piše kako Cristianova majka Dolores Aveiro nije zadovoljna sinovim izborom te ne želi da oženi Georginu. Dolores smatra kako Georginu u svemu samo vidi dobru zaradu te da zapravo uopće ne voli njezinog sina, a takvo mišljenje navodno ne skriva.

Isti portal piše kako mamu podržava i ostatak porodice koja će učiniti sve da do vjenčanja ne dođe. Georgina i Cristiano trenutno žive u Manchesteru zajedno s četvero djece, biološkom kćeri i troje njegove djece koje su mu rodile surogat-majke. Zanimljivo, Dolores je nedavno izjavila kako se lijepo slaže s Georginom.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar