Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, Kristijano Ronaldo ima petoro djece i u njegovoj kući vlada stroga disciplina – spartanska, rekli bi mnogi.


Ronaldo ima jaku želju da ima mnogo djece i ta njegova opsesija, kažu stručnjaci, potiče iz djetinjstva. Odlučan da ispuni sve što zamisli, u ranim dvadesetim je postao otac i to preko surogat majke.

Kada je na svijet došao njegov prvi sin Kristijan junior, bila je to 2010. godina, a njegova tadašnja devojka Irina Šajk bila je zatečena situacijom.

Međutim, Ronaldo se nikome nije pravdao i nikada nije priznao zašto tako jako želi da ima toliko djece. U junu 2017. je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i ćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svijet donijela još jedan par blizanaca – dječaka Anhela i djevojčicu Belu, ali je dječak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U dokumentarnom filmu njegova djevojka Georgina Rodrigez priznaje da Kristijano ima stroga pravila vaspitanja, te da ona i cijela porodica ponekad voli kada je fudbaler odsutan jer to znači da tada mogu da jedu picu.

Ovo su pravila koja poštuju djeca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savetu svog slavnog oca.

2. U kući Kristijana Ronalda nema mjesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cijela porodica vežba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova djeca moraju da vježbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: “Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme da vježbamo”.

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Djeca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Ipak, bogatstvo im je na dohvat ruke. Gdje god da odu djeci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru – uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova djeca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gdje provjerava da li su svi njegovi mališani oprali ruke prije jela.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar