Fudbal Sport

“Ronaldo otišao kući zbog bolesne majke, a slika se go pored bazena”

Bivši predsednik Juventusa Đovani Kobolji-Gilji prozvao je Kristijana Ronalda zbog objava na društvenim mrežama tokom pauze u sezoni.

Čim se u torinskom klubu pojavio koronavirus tako što je zaražen Danijele Rugani, Portugalac je otputovao u rodnu Madeiru uz objašnjenje da mu je majka Dolores operisana.

Potom je prekinuto takmičenje i Ronaldo nije imao nameru da se vraća u Severnu Italiju, najveće evropsko žarište Covid-19 virusa.

Formu održava u luksuznom domu, redovno trenira i to objavljuje na društvenim mrežama.

Ali, stigao je komentar bivšeg predsednika koji je udario po najboljem igraču “stare dame”.

U Juventusu je trenutno trojica zaraženih fudbalera, pošto su nakon Ruganija pozitivni na koronavirus bili i Blaz Matuidi Paolo Dibala.

U Juventusu su se stvari zakomplikovale kada je Ronaldo otišao“, počeo je Kobolji-Gilji.

Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika go pored bazena. Kada je za njega napravljen izuzetak, stvari su se raspale i drugi su hteli da odu. Nije smelo da ispadne tako. Svi su trebali ostati zajedno u karantinu

Posle Ronalda, iz Italije su otišli Gonzalo Iguain, Rodrigo Betankur, Miralem Pjanić Daglas Kosta.

Sada je lako kritikovati, ali ovako sa strane, ne znam zašto su igrači želeli da napuste Italiju. Kada se budu vratili teško će im biti da se vrate u formu, jer će ponovo morati da budu u karantinu 14 dana“, pita se Kobolji-Gilji.

Danas objavljeno

Hamilton dominirao po kiši i obezbijedio pol poziciju

V.R.

Kako je Toni Nadal upoznao Novaka – “Rafa, dođi ovamo, imamo problem”

V.R.

Čelsi i Lester prate Luku Jovića

V.R.

Ostavite komentar