19. Septembra 2021.

Ronaldo i Georgina zbog ovaca se morali preseliti u novi dom

Big Portal

Sportista i njegova vjerenica Georgina Rodrigez, koji zajedno podižu Ronaldovog sina Cristiana, blizance Matea i Evu Mariju i njihovu zajedničku kćerku Alanu, uselili su se ubrzo u skupocijenu vilu vrijednu 11 miliona dolara. Međutim, sedam dana kasnije odlučili su da spakuju kofere i potraže novi dom, a razlog je pomalo komičan: jedan od najbogatijih ljudi u historiji sporta nije noćima spavao zbog buke koju su pravile  ovce.

Iako su nedavno podijelili fotografiju ovih simpatičnih životinja kako bi pokazali koliko uživaju u seoskoj idili u Engleskoj, Ronaldu i njegovoj porodici je, po svemu sudeći, dosta njihovog društva.

– Ronaldo je pravi profesionalac koji mnogo drži do odmora i oporavka nakon utakmica, pa je odlučio da je najbolje da se porodica i on presele – rekao je izvor.

Novi dom Ronaldovih je više nego zadovoljavajući: u njemu se nalaze bazen, kino sala  i garaža za četiri automobila (što je ipak premalo za Ronaldov vozni park vrijedan oko 32 miliona dolara). Posebno im je važno to što bujna i bogata bašta skriva prozore od pogleda znatiželjnika iz komšiluka, a Cristiano je tokom prethodnog boravka u Manchesteru stanovao u blizini i odlično poznaje taj kraj.

Izvor: Prva.rs

(A. K.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare