Ronaldinjova prva ispovijest poslije zatvora: Bio sam zapanjen kada sam video dokumenta - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Ronaldinjova prva ispovijest poslije zatvora: Bio sam zapanjen kada sam video dokumenta

Legendarni Brazilac Ronaldinjo Gaučo donedavno je bio u paragvajskom zatvoru, a trenutno se nalazi u hotelskom pritvoru u Asunsionu.

Više od mesec dana proveo je iza rešetaka zbog posedovanja lažnih dokumenata kojima je pokušao da pređe iz Brazila u Paragvaj.

Sa njim je uhapšen i brat Roberto, a sada je po prvi put progovorio o nemilom iskustvu.

“Bili smo potpuno zapanjeni kada smo videli da dokumenta nisu ispravna. Od tog trenutka pa na dalje, naša namera je bila da sarađujemo sa sudovima kako bismo razjasnili celu situaciju”, rekao je Ronaldinjo za paragvajski “ABC”.

“Teško mi je palo kada sam shvatio da ću ići u zatvor. Nikada sebe nisam video u ovakvoj situaciji. Tokom celog života sam se trudio da predanim radom dostignem najviši nivo i ljudima donosim sreću igrajući fudbal”, dodao je Brazilac.

Ispričao je kako je provodio dane u zatvoru.

“Igranje fudbala, potpisivanje autograma i fotografisanje su veliki deo mog života. Nisam imao razlog da prestanem da radim to jer sam u zatvoru, pogotovo sa ljudima koji su proživljavali teške dane, kao i ja”.

Odgovorio je i na pitanje šta će prvo učiniti kada mu se bude završio pritvor u hotelu.

“Prvo što ću učiniti je da ću mojoj mami da dam veliki poljubac. Proživela je težak period od početka krize korona virusa. Nakon toga ću apsorbovati uticaj koji je ova situacija stvorila, pa ću nastaviti život dalje sa verom i snagom”, istakao je Ronaldinjo.

Danas objavljeno

Bjelica u Golden Stejtu!

Vanja A

Francuzi bolji od Poljske

Vanja A

“Đoković je liga iznad”

Vanja A

Ostavite komentar