Romanina sestra: Cijela familija je u šoku, brinemo za njeno zdravlje - BIGportal.ba
Ex Yu

Romanina sestra: Cijela familija je u šoku, brinemo za njeno zdravlje

Pjevačica Romana Panić nedavno je uhapšena i osuđena na zatvorsku kaznu u Australiji, jer je sa svojim dečkom Filipom M. pljačkala bankomate u jednom tamošnjem gradu.

Šokantna vijest, da je pjevačica uhapšena, brzo je stigla do njenog rodnog mjesta, Banjaluke, ali i do njenih članova familije.

Ono što je sigurno, jeste da se njena majka Gordana sigurno osjeća najgore u ovom periodu, ali kako magazin Gloria tvrdi da kaže njena sestra od tetke, Marija Jović, svi su ostali u neverici kada su čuli.

“Cijela familija je u šoku. Niko nije znao na šta se Romana odlučila. Najgore se osjeća njena majka Gordana jer i dalje ne može da vjeruje u šta se upustila njena kćerka. Gordana, kao i svi mi rođaci, prije svega brine za Romanino zdravlje jer ona od svoje 15. godine boluje od dijabetesa”, ispričala je Romanina rođaka za pomenuti magazin.

Podsjetimo, Romana i njen dečko su na sudu priznali krivicu, nakon čega je ona osuđena na 12 mjeseci, a on na 14 mjeseci zatvorske kazne.

Oni se trenuto nalaze na izdržavanju kazne, a pjevačica je navodno psihički loše: odbija da jede i ugrožava svoje zdravlje, obzirom na to da od 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

Osim kazne u zatvoru, ni ono što čeka ljubavnike kad izađu nije sjajno. Pored toga što će do isteka uslovne kazne morati da se javljaju policiji jednom nedeljno, oni ne bi trebalo da putuju nigdje van Kvinslenda, a potom ih čeka deportacija u Srbiju, kao i trajna zabrana ulaska u Australiju.

Dok budu služili uslovnu kaznu, pjevačica i njen momak biće usmjereni na dobrotvorni rad za državu Kvinslend, koji može da podrazumijeva čišćenje javnih površina, farbanje klupa u parku, brisanje grafita, skupljanje plastičnih flaša i limenki.

Nezavisne

Danas objavljeno

Lepa Brena i Boba Živojinović slave 31. godišnjicu braka, a ovako je izgledalo njihovo vjenčanje

Vanja A

Porodila se košarkašica Nataša Kovačević

Zeljka

I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

Zeljka

Ostavite komentar