Romanin dečko prokockao milione?! Otac ga je jedva spasao od zelenaša! - BIGportal.ba
Ex Yu

Romanin dečko prokockao milione?! Otac ga je jedva spasao od zelenaša!

Filip Mrkajić je zbog kocke zapao u neviđene dugove, pa kad nije mogao sam da izađe na kraj sa zelenašima kod kojih se zadužio, porodica je prodavala zlatare i stanove da ga izvuče!

Prema saznanjima lista Kurur, Filip Mrkajić, dečko Romane Panić, koji je zajedno sa pevačicom uhapšen u Australiji zbog pljačkanja bankomata, odrastao je u izobilju. To se promenilo onog trenutka kad je počeo da se kocka.

Zbog Filipa je porodica, koja je u to vreme bila jedna od imućnijih u Beogradu, zapala u teške finasijske probleme.

Pokojni otac Romaninog dečka bio je prinuđen da proda sve zlatare koje je držao u Beogradu, kao i nekoliko nekretnina, kako bi pokrio Filipove dugove prema zelenašima.

List “Kurir” saznao je od osobe bliske Filipovoj porodici kako je Romanin dečko živeo još kao tinejdžer.

Mrkajić je rano počeo da se kocka, ali je zahvaljujući uticajnim roditeljima i njihovim vezama i parama uspevao da se isčupa iz toga. Sve dok jednog dana nije došao i saopštio ocu Zoranu da mora što pre da plati 830.000 evra ili će imati ozbiljne probleme.

Porodica je tada saznala da su mu zelenaši za petama i da može da izgubi glavu vrlo lako, i opet je odlučila da mu pomogne. Njegov otac prodao je sve zlatare u Beogradu, ali i pored toga nije uspeo da vrati ceo dug. Tad se odlučuje na još radikalniji potez i prodaje sve nekretnine u prestonici, osim kuće, u kojoj je ostao da živi sa ženom.

Nakon što je njegov dug isplatio otac, Filip Mrkajić odlazi u Italiju, gde je i ranije boravio, zato što njegova porodica poseduje stan u Milanu. Tamo je počeo da trguje svime što je moglo da mu donese laku i brzu zaradu, a jedno vreme je, navodno, trgovao kriptovalutama.

Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Jelena Karleuša zvijezda stranih medija

Vanja A

Film i FEST: Od debitantskih ostvarenja do dobitnika Oskara – šta vas čeka pod sloganom Povratak u budućnost

Zeljka

Bajramović postaje dio džez i bluz muzeja u Americi

Vanja A

Ostavite komentar