22. Decembra 2022.

Romana progovorila o hapšenju u Australiji

Big Portal

Romana Panić progovorila je o povlačenju sa javne scene nakon što je uhapšena u Australiji, o dečku sa kojim je uhapšena, kao i o majčinstvu.

Pjevačica je prvo pomenula i svoj odlazak iz Srbije, te otkrila zbog čega se povukla.

“Nisam ni smatrala da nisam na sceni, ali sam se povukla 2017. i sticajem okolnosti otišla u Italiju, gde sam živela u Firenci dve godine. Tada mi je trebalo da se izdvojim jer već godinama nisam snimala. Jesam neke singlove, ali to nije bilo propraćeno. Pesma ‘Duga’ je 2011. napravila pravi bum i postala megahit, a posle toga nijedna pesma nije dostigla takav uspeh”, otkrila je Romana.

Kako je istakla, željela je da se ostvari na nekim drugim poljima, ali da je poslije povratka iz Australije gdje je bila uhapšena, ipak odlučila da se vrati poslu.

“Htela sam privatno da se ostvarim na nekim poljima, a nekad treba preseći i povući se. Kada sam gledala sve iz drugog ugla, shvatila sam da je moj životni odabir muzika. Povratak sam učestalo planirala od 2020. od tog sudbonosnog povratka iz Australije i tada su mi se javili mnogi autori da mi nude pesme. Međutim, nisam htela ništa na silu da radim, a pošto sam bila medijski zastupljena, svi su smatrali da treba to da iskoristim. Ali ja nisam taj tip”, tvrdi Romana.

Ističe da je po povratku iz Australije saznala da je Brena prva od kolega kontaktirala njene roditelje. Kolege su je i podržale, ali i osudile nakon skandala u Australiji, kada je bila optužena za pljačku bankomata.

“Kad sam se vratila iz Australije saznala sam da je prvo Lepa Brena sa Sanjom Đorđević kontaktirala moje roditelje i da su rekle da su tu šta god da mi treba. To su neke stvari koje ne možeš da zaboraviš. Braja me je čak podržao i javno, obećao je čak i pesmu. Bilo je i onih koji su me ispljuvali, pominjali su da sam ja nešto što nisam. Nema veze, ne mogu svi da te vole. To mi je davno rekla i Verica Rakočević”, otkrila je pjevačica.

Planovi u karijeri, dodaje ona, pomjereni su i jer je Romana planirala da zatrudni.

“Htela sam da postanem majka u nekom trenutku, ali mi to nije pošlo za rukom. Otom potom. Bilo je pokušaja, ali tako se desilo, onda se desila i korona, pa nesretna Australija i onda sam u jednom trenutku rekla da želim da napravim povratak, snimim pesme… Partner me je, naravno, podržao. I on smatra da ja imam nezasluženo mesto u odnosu na moj kvalitet. Zato je rekao da je spreman sve da učini da dobijem sve nagrade za svoj kvalitet”, rekla je ona za Pink.rs.

Neazavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare