Romana MIGRANT U AUSTRALIJI! Čeka odluku suda, ali ima i VELIKO OLAKŠANJE! - BIGportal.ba
Ex Yu

Romana MIGRANT U AUSTRALIJI! Čeka odluku suda, ali ima i VELIKO OLAKŠANJE!

Evo šta pevačicu čeka!

Romana Panić puštena je 1. avgusta iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Ona sada čeka da sud u Brizbejnu odluči da li će biti isporučena Srbiji, čije državljanstvo ima, ili će ipak biti zadržana u Australiji do juna meseca, kada joj ističe kazna zatvora od godinu dana.

Ipak postoji i olakšavajuća okolnost, ona neće morati da vrati ukradeni novac, s obzirom da je njen partner Filip Mrkajić na sebe preuzeo obavezu da državi plati 22.500 dolara koje su njih dvoje ukrali pljačkajući bankomate.

Romanu su smestili u apartman gde se nalaze svi koji su izolovani zbog opasnosti od širenja epidemije i tamo će biti sve dok brizbejnski sud ne donese odluku o njenom deportovanju u Srbiju.

Romana Panić - Pozdrav iz imigracionog centra iz Brizbejna

Romana Panić – Pozdrav iz imigracionog centra iz BrizbejnaIZVOR: INSTAGRAM/ROMANAPANIC

Prvenstveno je, prema tamošnjim zakonima, Panićeva bila obavezna da bude u migracionom centru i tamo sačeka transport u matičnu državu, sa obavezom da prinudnim radom otplati deo novca koji je opljačkan. Međutim, kada je njen partner prihvatio obavezu da on vrati dug u celosti, označio je sebe kao jedinog učesnika razbojništva.

Roma je zbog pljačkanja bankomata u Brizbejnu dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri meseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je nakon isteka dve trećine kazne. S njoj je uhapšen i njen partner Filip Mrkaljić koji je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest meseci.

(MONDO/Kurir)

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar