Romana MIGRANT U AUSTRALIJI! Čeka odluku suda, ali ima i VELIKO OLAKŠANJE! - BIGportal.ba
Ex Yu

Romana MIGRANT U AUSTRALIJI! Čeka odluku suda, ali ima i VELIKO OLAKŠANJE!

Evo šta pevačicu čeka!

Romana Panić puštena je 1. avgusta iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Ona sada čeka da sud u Brizbejnu odluči da li će biti isporučena Srbiji, čije državljanstvo ima, ili će ipak biti zadržana u Australiji do juna meseca, kada joj ističe kazna zatvora od godinu dana.

Ipak postoji i olakšavajuća okolnost, ona neće morati da vrati ukradeni novac, s obzirom da je njen partner Filip Mrkajić na sebe preuzeo obavezu da državi plati 22.500 dolara koje su njih dvoje ukrali pljačkajući bankomate.

Romanu su smestili u apartman gde se nalaze svi koji su izolovani zbog opasnosti od širenja epidemije i tamo će biti sve dok brizbejnski sud ne donese odluku o njenom deportovanju u Srbiju.

Romana Panić - Pozdrav iz imigracionog centra iz Brizbejna

Romana Panić – Pozdrav iz imigracionog centra iz BrizbejnaIZVOR: INSTAGRAM/ROMANAPANIC

Prvenstveno je, prema tamošnjim zakonima, Panićeva bila obavezna da bude u migracionom centru i tamo sačeka transport u matičnu državu, sa obavezom da prinudnim radom otplati deo novca koji je opljačkan. Međutim, kada je njen partner prihvatio obavezu da on vrati dug u celosti, označio je sebe kao jedinog učesnika razbojništva.

Roma je zbog pljačkanja bankomata u Brizbejnu dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri meseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je nakon isteka dve trećine kazne. S njoj je uhapšen i njen partner Filip Mrkaljić koji je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest meseci.

(MONDO/Kurir)

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar