Rolls-Royce slavnog repera ima detalj koji je skuplji i od samog automobila - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Rolls-Royce slavnog repera ima detalj koji je skuplji i od samog automobila

Popularni reper Drejk veoma voli skupe automobile, a najnovijom akvizicijom nadmašio je samog sebe.

Rolls-Royce već više od pola veka spada u sam vrh klase superluksuznih vozila. Poseban osećaj u vožnji i luksuz oduvek su bili privlačni bogatim kupcima koji mogu sebi da priušte jedan ovakav automobil.

I pored raskoši koju pružaju modeli ove marke, neki misle da Rolls-Royce automobile treba doraditi kod tjunera. Među njima se posebno ističe kompanija Mansory, koja se ne libi da ruši tabue u auto-industriji. A pritom je vrlo talentovana za ono što bi neki proglasili neukusom.

Verzija o kojoj je ovde reč čak je jedna od boljih. Ne bode oči, a pritom se donekle uklapa u visoki stil marke.

Reper Drejk se odlučio za Rolls-Royce Phantom u izdanju Mansoryja koje nosi ime Bushukan po specifičnoj boji tropskog voća. A taj auto uz dvobojni eksterijer i obilje luksuza u kabini, ima i novi ornament.

Naime, čuvena statua “Duh ekstaze” koja se nalazi na vrhu maske hladnjaka zamijenjena je figurom sove izrađene od čistog zlata. Umesto očiju su dijamanti, i to impresivne veličine. I podnožje statue je izrađeno od zlata sa ugraviranim imenom repera i takođe ukrašeno dijamantima.

Time je simbol koji prati Drejka dobio počasno mesto na automobilu, a pretpostavlja se da je zlatna statua sove skuplja i od samog automobila.

Recimo i to da je ova drumska krstarica postavljena na 24-inčne točkove, a ispod poklopca motora je standardni 6.75-litarski V12, sada pojačan na oko 610 KS. Kad u karijeri prodaš preko 170 miliona albuma, možeš sebi da priuštiš i ovakve ektravagantne poteze. Mada, možda je i original bio dovoljan.

https://www.instagram.com/p/B41aYtXpaEj/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: B92,Index.hr

Danas objavljeno

Kupuju domaće: Žandarmerija će opet voziti Alpine FOTO

Vanja A

Renault Arkana bilježi odlične prodajne rezultate

Vanja A

Nova generacija Mazde MX-5 neće biti „električna“

Vanja A

Ostavite komentar