Sastojci:
4 jajeta
4 kašike šećera
vanilin šećer
2 kašike kakao praha
2 kašike brašna
prašak za pecivo
izrendana korica pola limuna
4 kašike vode
Krema:
250 ml slatke pavlake
120 g sitnog sira
120 g šećera u prahu
Priprema:
Umutite mikserom bjelanca sa šećerom pa lagano dodajte žumanca, potom ostale sastojke koje ćete umiješati špatulom. Smjesu izlijte u pleh na koji ste stavili papir za pečenje i pecite 20 minuta na 200 stepeni. Kada je kora pečena, zajedno sa papirom za pečenje je umotajte u oblik rolata i ostavite da se hladi. Za kremu umutite slatku pavlaku sa šećerom i dodajte sir. Ohlađenu koru premažite kremom i zarolajte, te prelijte glazurom koju ste dobili od 100 g čokolade, kockice margarina i 100 ml mlijeka.